Sri Vasudeva újra Magyarországon

When:
2019-06-17 – 2019-06-20 all-day
Where:
Kerekerdő Szabadidőközpont
8321 Uzsa
Kerekerdő 0270/2 hrsz.
Contact:
Cseri Eszter Viktória
+36 70 543 46 54

vasudeva 2016
Az idei elvonulás témája:
Kulcs a belső átalakuláshoz és jóléthez

Idén egy különleges helyszínre hívunk, egy valódi elvonulásra, távol a város zajától. Lehetőséged van akár négy napot eltölteni Sri Vasudeva tanítónk erőterében, hétfőtől csütörtökig (június 17-20).

Guruji (Sri Vasudeva) hétfő este érkezik és csütörtök délután utazik el. Végig a táborban lesz, de kedd estig pihenni szeretne, időnként lehet, hogy besétál közénk, vagy spontánul részt vesz valamelyik programon. Hétfő kora délután lehet érkezni. Hétfőn és kedden ráhangolódunk a szerdai, Sri Vasudeva által vezetett, intenzív workshopra. A nap első felében előadás lesz, majd délután csoportokba szerveződünk és kérdéseket gyűjtünk össze az elhangzottak alapján, melyeket Sri Vasudeva nagyon közvetlen módon válaszol meg. Itt a személyes kérdéseid is megfogalmazhatod! A részletes programot lefelé haladva olvashatod (vagy kattints ide).

Online jelentkezés akár már most ide kattinva.

Mire számíthatsz idén?

Sri Vasudeva megosztja velünk saját tapasztalatait, amelyeket páratlan és varázslatos belső utazása során megélt, és hozzásegíti a keresőt ahhoz, hogy a fegyelmezett lelki gyakorlatokról szóló tanítás révén felfedezze a saját spirituális ébredésének és kibontakozásának útját.

A tanításokra zenével fogunk ráhangolódni, amelynek színvonalát a Kirtan Band zenészei fogják biztosítani. Az elmúlt években is őket hívtuk meg zenélni, és csodálatos hangulatot teremtettek.

Kiknek szól az idei elvonulás és tanítás, miért pont Neked?

Tapasztalatok szerint találkozni egy megvilágosodott emberrel, rendkívül személyes, és sokszor meghitt élménnyé válik. Ehhez Sri Vasudeva közvetlensége, és baráti – majdhogynem atyai – jóindulata kellő garancia. Az elmúlt években Magyarországon töltött workshopjai sokunk életében hoztak jelentős változást, tisztulást, és rengeteg megértést úgy, hogy spirituális múltunk rendkívül szerteágazó. Sri Vasudeva keresők ezreit vezette számos elvonulás során, amelyek olyan témaköröket öleltek fel – a teljesség igénye nélkül -, mint az Energiatudatosság és az energia uralása, A Guru elv, Egy új világ megteremtése együtt, A valódi jólét titkai, Fedezd fel határtalan Önvalódat, Emelkedés egy magasabb tudatosságba, Mesterré válás, Mesterré válás – a gyakorlatban.
Ez a workshop egy meghívás, hogy megtedd az utat a belső szabadsághoz. Sri Vasudeva, lépésről-lépésre, segít megtapasztalnod a feltétel nélküli szeretetet, és az önelfogadás békéjét és örömét.
A workshop alatt lehetőséged lesz megtanulni, hogyan ébredj tudatára az elméd és érzelmeid működésének, és hogyan csatlakozz a benned lévő isteni minőséghez, amely minden lehetőség forrása.

Ha a mostani részletes programra és a részvétel feltételeire vagy kíváncsi, akkor tekerj lejjebb, vagy jelentkezz online.

Egy személyes élmény:

’Fogalmam sincs, mit keresek itt. Mennyivel jobb lenne inkább aludni…’ – nézek körül türelmetlenül a körülöttem ülő éneklő, tapsoló tömegen. Vajon mikor érkezik már meg az állítólagos mester…?
Kisvártatva a tömeg mozgolódni kezd, éberen tekintgetnek egy irányba, majd egy szikár, magas férfi áll meg mellettem, hófehér ruhában. Ahogy finoman összeérinti kezeit a mellkasa előtt, tekintete végigfut a tömegen. Egy pillanatra találkozik a mi tekintetünk is.
Végtelen béke és szeretet sugárzik belőle, olyan, amilyet sosem tapasztaltam még azelőtt. Nem is csak az arca, az egész lénye mosolyog.  Abban a pillanatban megértettem, mit is keresek én itt. Nem volt több kérdésem, vagy kételyem.
Vannak dolgok, amiket azért tudunk, mert egyszerűen érezzük. Minden sejtünkkel.
Sri Vasudeva rendkívüli, mégis földi Jelenléte által segít megtapasztalni saját belső Valóságunkat, Végtelen Lényünket. Arra inspirál, hogy hallgass az igaz mesteredre – arra, aki benned lakozik. A régi, keleti hagyományokat, a mesterek ősi bölcsességét a mai kor emberének nyelvére fordítja le, és megmutatja az ajtókat, amelyen belépve Te is felfedezheted a Létezésed Forrását.

Tervezett program:

Június 17. hétfő:
- 14:00 Érkezés – regisztráció, kapunyitás
- 16:00 Játék a szabadban - megnyitó ismerkedés egymással, jégtörő
- 18:30 Vacsora
- 20:00 Kirtan éneklés (közben Guruji érkezése)
- 22:00 Lámpaoltás
Június 18. kedd:
- 6:30 Guru Gita + meditáció
- 8:00 Jóga
- 9:00 Reggeli
- 10:00 Ellátogatás a közeli zalaszántói buddhista sztúpához és templomhoz (autóval kb. 30 perc)
- 13:00 Ebéd
- 14:00 Pihenő idő
- 14:00 Regisztráció (az új érkezőknek)
- 15:30 Csoportos játékok
- 18:30 Vacsora
- 20:00 Kirtan éneklés Gurujival + meditáció
- 22:00 Lámpaoltás
Június 19. szerda, workshop napja:
- 6:30 Guru Gita + meditáció
- 8:00 Jóga
- 9:00 Reggeli
- 10:00 Sri Vasudeva tanítás
- 13:00 Ebéd
- 14:00 Pihenő idő
- 15:00 Kirtan
- 16:00 Sri Vasudeva workshop
- 18:30 Vacsora
- 20:00 Kirtan éneklés Gurujival + meditáció
- 22:00 Lámpaoltás
Június 20. csütörtök
- 6:30 Guru Gita + meditáció
- 8:00 Jóga
- 9:00 Reggeli
- 10:00 Gurujitól elköszönés, közös fotó a réten
- 13:00 Ebéd

ONLINE JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA

Helyszín:

Kerekerdő Szabadidőközpont
8321 Uzsa, Kerekerdő 0270/2 hrsz.
www.kerekerdo.hu

Nyelv:

A workshopot Sri Vasudeva angolul vezeti, de szinkrontolmács fordítja magyar nyelvre.

Jelentkezés:

A rendezvény megvalósításához alábbi támogatásokat kérjük a résztvevőktől, a választott programcsomag alapján:

 • Teljes elvonulás,  jún. 17-20., három éjszaka szállás és ellátás (hétfői vacsorától csütörtöki ebédig): 33.000Ft
 • Hosszabb elvonulás, jún. 18-20., két éjszaka szállás és ellátás (keddi vacsorától csütörtöki ebédig): 27.000Ft
 • Rövid elvonulás, jún. 18-19., egy éjszaka szállás és ellátás (keddi vacsorától szerdai ebédig): 21.000Ft
 • Rövid elvonulás, jún. 19-20., egy éjszaka szállás és ellátás (szerdai ebédtől csütörtöki reggeliig): 21.000Ft
 • Csak a workshop, jún. 19. (szállás és ellátás nélkül): 17.000Ft
 • Diák (max. 26 évig) és nyugdíjas kedvezmény: -5.000Ft, a választott programból
 • Támogatás (ha megteheted, magasabb önzetlen támogatás vállalásával lehetővé teszed diákok, nyugdíjasok, vagy olyan rászorulók részvételét akik számára ez most anyagi nehézséget jelent): 5.000 / 10.000Ft / 15.000Ft / általad választott összeg.
 • Az előleg célja a elvonulás anyagi hátterének biztosítása és Sri Vasudeva utazási, szállás és étkezési költségeinek fedezése. Egyúttal az elköteleződés jele, és annak záloga, hogy a sok önkéntes munka amit belefektetünk a szervezésbe nem lesz hiábavaló. Ha nyomós okod van a részvétel lemondására és szeretnéd visszakérni az előleget, akkor alábbi feltételekhez igazodunk: május 15-ig visszautaljuk a teljes előleget, május 31-ig annak 50%-át, utána már nincs visszatérítés.
 • A programokra online jelentkezhetsz
 • A jelentkezés véglegesítéséhez 15.000 Ft előleg megfizetése szükséges. Diákok és nyugdíjasok esetén csak 10.000 Ft.

ONLINE JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA

Gyerekeknek 10 éves korig ingyenes a belépés. Kérjük a szülőket, hogy készüljenek arra az esetre, hogy nem lesz a gyerekeknek külön szék, hanem ölbe kell venni, vagy egy otthonról hozott kispárnára ülhetnek.

Amennyiben szeretnél részt venni a workshopon, de az anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé a teljes összeg megfizetését, kérlek írj nekünk az info@bluestarhungary.hu email címre. Ebben kérünk egy rövid indoklást, és azt, hogy mekkora adományt tudsz szánni erre, illetve hogy, miben tudsz esetleg segíteni nekünk a rendezvény szervezésében (pl. a terem berendezése, a végén összepakolás, közben adódó feladatok, profi fotózás, angol-magyar fordítás). Ezeket az igényeket egyedileg bíráljuk el.

A rendezvényt 100 főre terveztük, a terem befogadóképessége alapján. A maximális létszám elérésekor lezárjuk a regisztrációt, ezért igyekezz regisztrálni, vagy ha többen jöttök, akkor ezt jelezni és az előleget befizetni.

Ha részt szeretnél venni, akkor három módon jelentkezhetsz:

 1. Online, a weboldalunkon, ide kattintva.
 2. Személyesen előzetesen telefonon egyeztetve. Cseri Eszter Viktória: +36 70 543 46 54
 3. A rendezvény napján a helyszínen. Ez esetben is előzetesen érdeklődj, hogy van-e még hely.

Seva:

Sri Vasudeva nem kér semmit a tanításért cserébe. Ez a gesztus arra ihlet minket is, hogy önzetlenül adjunk. Az egész elvonulást önkéntesek szervezik. Nagyra értékeljük, ha Seva-t (önzetlen szolgálatot) is vállalsz a visszavonulás alatt. A Seva egyben egy spirituális gyakorlat. Érdeklődj a helyszínen a szervezőknél, hogy miben tudnál segíteni.

Ha egy feladatot elvállaltál, azt végezd a képességeid szerint a legjobban. Nagy örömöt adhat az amit csinálsz. Szóval élvezd, amit csinálsz.

Amivel már most segíthetsz:

Megosztással, facebook-on vagy emailben eljuttatni azokhoz ezt az oldalt, akiknek szerinted ez most épp jókor jön. Ezt köszönjük!

Szállás:

Szállást 6-7 ágyas faházakban tudunk biztosítani az elvonulás helyszínén. Ágyneműt biztosítunk.
A faházakhoz egy nagy közös vizes helység áll rendelkezésre, női és férfi oldallal. Könnyen megközelíthető. Tehát nem faházanként vannak a fürdők. A faházakat nem kell teljesen feltölteni, a létszám függvényében, házanként minimum 3-4 fővel.

Utazás a helyszínre:

A legegyszerűbben autóval lehet megközelíteni a helyszínt. Javasoljuk, hogy társuljatok másokkal és együtt utazzatok. Jelezzétek nekünk, ha nincs autótok és máshoz társulnátok – segítünk összehozni az autósokat azokkal akik társulnának hozzájuk.

Személygépkocsival: a 84-es főút mentén Sopron, Sárvár felé haladva, Uzsa után 500 méterre, balra található erdészeti úton közelíthető meg Kerekerdő. Az úton jól látható Kerekerdő táblák jelzik az utat.

Vasúton: Tapolca vasútállomásról, Uzsa vasútállomásig kell közlekedni. Ahonnan gyalogosan 1500 m erdei (részben köves) úton közelíthető meg Kerekerdő.

Autóbusszal: Uzsa vasútállomás elnevezésű buszmegállóig kell közlekedni. Ahonnan gyalogosan 1500 m erdei (részben köves) úton közelíthető meg Kerekerdő.

GPS: É. 46.9139343308 K. 17.3216414452

További információk:

Cseri Eszter Viktória: +36 70 543 46 54
Huszár Anna Mária: +36 70 685 50 78

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol értesíteni fogunk az eseménnyel kapcsolatban, és a további programjainkról.

A hírlevélre ide kattintva iratkozhatsz fel.

Kategória:

Upcoming Events

There are no upcoming events.

Idézet

Meg kell tanulnunk, hogy a rituálék, gondolatok, képek mögött megtapasztaljuk Őt.
-Sri Vasudeva