ÖrömEst – Egy utazás lényünk középpontjába

Csoportos program Budapest belvárosában light_red_red_lein_flower

Korunk embere számára szinte minden elérhető, megvehető. Az internet, a média folyamatosan ingerekkel lát el bennünket, a világ bármely tájáról, a legkisebb atomtól a távoli bolygókig, mindent tudhatunk a külvilágról. Le sem kell már mennünk a boltba, bármit megvehetünk, megkaphatunk. Őseinkhez, elődeinkhez képest ma nem kell a túlélésért nap mint nap élet-halál harcot vívnunk, ha e sorokat olvasod, bizonyára azon szerencsések közé tartozol, akik számára a létbiztonság , mint alapvető emberi szükséglet megadatott. Nekünk, akiknek van mit ennünk, van hol aludnunk, egész más kihívásokkal kell szembe néznünk a hétköznapokban. Megfogalmazódik bennünk a kérdés:

Miért vagyok itt?

Mi a feladatom a világban?

Merre menjek, ki is vagyok valójában?

Az információk útvesztőjében igyekszünk eligazodni, és megtalálni a boldogságot és a válaszokat a mindennapjainkban, az életünkben.

Te tudod, mit keresel?

Mi az, ami a legnagyobb boldogság a számodra?

Talán nem pontosan. De érezni fogod, ha megtalálod.

Mi ugyanolyan emberek vagyunk, mint Te. Számunkra fontos, hogy helyt tudjunk állni a mindennapokban emberként, méltósággal, közben mégse daráljon be a külvilág elvárása, a folyamatos stressz és nyomás. Szeretnénk boldog, kiteljesedett életet élni, fejlődni és érettebbek lenni mind emberi, mind spirituális szinten. Szeretnénk megosztani egymással az örömünket, és önmagunkat, hogy ne elszigetelt sejtekként éljünk, hanem összekapcsolódva egymással megélhessük, hogy nem vagyunk egyedül, hogy tudunk adni és kapni, megérteni és elfogadni egymást és önmagunkat, tükröt tartani és tükörbe nézni együtt és egymás segítségével. Olyan programokat találunk ki kéthetente, ahol mindenki töltődhet, találkozhat önmagával, és másokkal , ahol együtt örülhetünk, fejlődhetünk, és útmutatást találhatunk az életünkben. Nincsenek kész receptek és mindenkire érvényes ’tuti’ megoldások, mégis, szeretnénk létrehozni minden alkalommal azt a biztonságos és elfogadó közeget, ahol mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne csatlakozni egy utazáshoz valódi énje megismeréséhez. Ez egy utazás a szívünkbe, lényünk középpontja felé.

A programon semmi sem kötelező. Ha úgy érzed, hogy valamire nem tudsz ráhangolódni, akkor csak egyszerűen ott lehetsz csendben közöttünk. Tapasztalatunk szerint általában ennek is megnyugtató, gyógyító hatása van.

A programokról a hírlevélből vagy Facebook oldalunkról értesülhetsz!

Várunk szeretettel minden második szombaton  19:00 órától a Darshan jógaközpontban!

Cím: Darshan Jógastúdió, 1068 Budapest, Szófia u. 15, fszt. 1 (kapucsengő: 22.)

FONTOS: előfordulnak egyedi esetek, amikor más helyszínen vagy más időpontban találkozunk. A soron következő program helyszínéről és dátumáról, a hírlevélből vagy Facebook oldalunkról értesülhetsz!

A program díjmentes, egyesületünk önkéntesei szervezik. A termet viszont nekünk is bérelni kell, amelynek fedezésére adományokat elfogadunk.

Hírlevelünkben megírjuk mindig a soron következő ÖrömEst időpontját, és aktuális tudnivalóit, így nem maradhatsz le róla.

A hírlevélre itt iratkozhatsz fel.

Az aktuális időpontokat lásd az Facebook eseménynaptárunkban.

Kérdés esetén hívjál minket bátran:

Cseri Eszter Viktória: +36 70 543 46 54

Huszár Anna Mária: +36 30 229 67 42

Soronkövetkező események

júl
1
szo
all-day Sri Vasudeva újra Budapesten @ K11 Művészeti és Kulturális Központ
Sri Vasudeva újra Budapesten @ K11 Művészeti és Kulturális Központ
júl 1 – júl 2 all-day
Sri Vasudeva újra Budapesten @ K11 Művészeti és Kulturális Központ | Budapest | Magyarország
Az idei elvonulás témája: „Emeld fel az illuzió fátylát – Útmutató a belső átalakuláshoz”. Két teljes napot fogunk Sri Vasudeva tanítóval tölteni. Rendhagyó módon két részre osztjuk mindkét napot. A nap első felében előadás lesz, majd délután csoportokba szerveződünk és

View Calendar