Esemény naptár

június 2016 – november 2017

jún
25
szo
ÖrömEst – Egy utazás lényünk középpontjába @ Darshan Jógastúdió
jún 25 @ 17:30 – 20:00

Kedves Barátom!

Korunk embere számára szinte minden elérhető, megvehető. Az internet, a média folyamatosan ingerekkel lát el bennünket, a világ bármely tájáról, a legkisebb atomtól a távoli bolygókig, mindent tudhatunk a külvilágról. Le sem kell már mennünk a boltba, bármit megvehetünk, megkaphatunk. Őseinkhez, elődeinkhez képest ma nem kell a túlélésért nap mint nap élet-halál harcot vívnunk, ha e sorokat olvasod, bizonyára azon szerencsések közé tartozol, akik számára a létbiztonság , mint alapvető emberi szükséglet megadatott.

Nekünk, akiknek van mit ennünk, van hol aludnunk, egész más kihívásokkal kell szembe néznünk a hétköznapokban. Megfogalmazódik bennünk a kérdés:

Miért vagyok itt?

Mi a feladatom a világban?

Merre menjek, ki is vagyok valójában?

Az információk útvesztőjében igyekszünk eligazodni, és megtalálni a boldogságot és a válaszokat a mindennapjainkban, az életünkben.

Te tudod, mit keresel?

Mi az, ami a legnagyobb boldogság a számodra?

Talán nem pontosan. De érezni fogod, ha megtalálod.

Mi ugyanolyan emberek vagyunk, mint Te. Számunkra fontos, hogy helyt tudjunk állni a mindennapokban emberként, méltósággal, közben mégse daráljon be a külvilág elvárása, a folyamatos stressz és nyomás. Szeretnénk boldog, kiteljesedett életet élni, fejlődni és érettebbek lenni mind emberi, mind spirituális szinten. Szeretnénk megosztani egymással az örömünket, és önmagunkat, hogy ne elszigetelt sejtekként éljünk, hanem összekapcsolódva egymással megélhessük, hogy nem vagyunk egyedül, hogy tudunk adni és kapni, megérteni és elfogadni egymást és önmagunkat, tükröt tartani és tükörbe nézni együtt és egymás segítségével.

Olyan programokat találunk ki hétről hétre, ahol mindenki töltődhet, találkozhat önmagával, és másokkal , ahol együtt örülhetünk, fejlődhetünk, és útmutatást találhatunk az életünkben.

Nincsenek kész receptek és mindenkire érvényes ’tuti’ megoldások, mégis, szeretnénk létrehozni minden alkalommal azt a biztonságos és elfogadó közeget, ahol mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne csatlakozni egy utazáshoz valódi énje megismeréséhez. Ez egy utazás a szívünkbe, lényünk középpontja felé.

Egy alkalom jellemzően így épül fel:
17:30-18:00 Megérkezés
18:00-18:30 Nyitókör, beszélgetés egy rövid tanítás mentén, vagy közvetlen Skype kapcsolat Sri Vasudeva mesterrel
18:30-19:15 Örömének. Mantra dalok éneklése. Ezek olyan dalok amelyek felemelik a lelket
19:15-20:00 Záró foglalkozás (rajzolás, tánc, vagy más jellemzően művészi tevékenység ami segít az önismeret elmélyítésében)

Ha kérdésetek van, hívjatok bátran!
Huszár Anna Mária: +36 30 229 67 42
Cseri Eszter Viktória: +36 70 543 46 54

Várunk szeretettel minden második szombaton 17:30-tól a Darshan jógaközpontban!

jún
29
sze
Sri Vasudeva újra Budapesten @ K11 Művészeti és Kulturális Központ
jún 29 – jún 30 all-day

Az idei elvonulás témája: „Fedezd fel a Mahajóga önismereti ösvényét Sri Vasudevával”.

Két teljes napot fogunk Sri Vasudeva tanítóval tölteni. Rendhagyó módon két részre osztjuk mindkét napot. A nap első felében előadás lesz, majd délután csoportokba szerveződünk és kérdéseket gyűjtünk össze az elhangzottak alapján, melyet Sri Vasudeva nagyon közvetlen módon válaszol meg. Itt a személyes kérdéseid is megfogalmazhatod! A részletes programot lefelé haladva olvashatod (vagy kattints ide).

Jegyeket majd a rendezvényen a helyszínen, és most is tudsz online módon rendelni ide kattinva.

A Mahajóga a Kundalini evolúciós energia természetes és spontán ébredése a fejlődésre kész és fogékony keresőben, amelyet a tudatosság kiterjedésének páratlan utazása követ, amely elvezet a szabadság, az öröm, a jóllét és a lélek emberi tapasztalásban való harmonikus létezésének megtapasztalásához.

Mire számíthatsz idén?

Sri Vasudeva megosztja velünk saját tapasztalatait, amelyeket páratlan és varázslatos belső utazása során megélt, és hozzásegíti a keresőt ahhoz, hogy a fegyelmezett lelki gyakorlatokról szóló tanítás révén felfedezze a saját spirituális ébredésének és kibontakozásának útját.

A tanításokra zenével fogunk ráhangolódni, amelynek színvonalát a Kirtan Band zenészei fogják biztosítani. Két évvel ezelőtt is őket hívtuk meg zenélni, és csodálatos hangulatot teremtettek.

Kiknek szól a két napos tanítás, miért pont Neked?

Tapasztalatok szerint találkozni egy megvilágosodott emberrel, rendkívül személyes, és sokszor meghitt élménnyé válik. Ehhez Sri Vasudeva közvetlensége, és baráti – majdhogynem atyai – jóindulata kellő garancia. Az elmúlt években Magyarországon töltött tanfolyamai sokunk életében hoztak jelentős változást, tisztulást, és rengeteg megértést úgy, hogy spirituális múltunk rendkívül szerteágazó. Sri Vasudeva keresők ezreit vezette számos elvonulás során, amelyek olyan témaköröket öleltek fel – a teljesség igénye nélkül -, mint az Energiatudatosság és az energia uralása, A Guru elv, Egy új világ megteremtése együtt, A valódi jóllét titkai, Fedezd fel határtalan Önvalódat, Emelkedés egy magasabb tudatosságba, Mesterré válás, Mesterré válás – a gyakorlatban. Sri Vasudeva idén első alkalommal fedi fel a személyes szabadsághoz, a jólléthez és a mesterré váláshoz vezető útját és azokat a titkokat, amelyeket ez az út magában rejt a megvilágosodás, a teljes jóllét és a harmonikus együttlétezés eléréséhez.

Ha a mostani részletes programra és a részvétel feltételeire vagy kíváncsi, akkor tekerj lejjebb, vagy jelentkezz online. (Jeygyeket a rendezvényen is tudsz majd venni.)

Egy személyes élmény:

’Fogalmam sincs, mit keresek itt. Mennyivel jobb lenne inkább aludni…’ – nézek körül türelmetlenül a körülöttem ülő éneklő, tapsoló tömegen. Vajon mikor érkezik már meg az állítólagos mester…?
Kisvártatva a tömeg mozgolódni kezd, éberen tekintgetnek egy irányba, majd egy szikár, magas férfi áll meg mellettem, hófehér ruhában. Ahogy finoman összeérinti kezeit a mellkasa előtt, tekintete végigfut a tömegen. Egy pillanatra találkozik a mi tekintetünk is.
Végtelen béke és szeretet sugárzik belőle, olyan, amilyet sosem tapasztaltam még azelőtt. Nem is csak az arca, az egész lénye mosolyog.  Abban a pillanatban megértettem, mit is keresek én itt. Nem volt több kérdésem, vagy kételyem.
Vannak dolgok, amiket azért tudunk, mert egyszerűen érezzük. Minden sejtünkkel.
Sri Vasudeva rendkívüli, mégis földi Jelenléte által segít megtapasztalni saját belső Valóságunkat, Végtelen Lényünket. Arra inspirál, hogy hallgass az igaz mesteredre – arra, aki benned lakozik. A régi, keleti hagyományokat, a mesterek ősi bölcsességét a mai kor emberének nyelvére fordítja le, és megmutatja az ajtókat, amelyen belépve Te is felfedezheted a Létezésed Forrását.

Tervezett program:

Szerda, június. 29.
7.00-8.45 A Sri Guru Gíta közös éneklése Sri Vasudevával, majd meditáció
8.45-9.15 Reggeli
09:15-10:00 Regisztráció (itt is be lehet kapcsolódni)
10.00-12.30 Workshop (tanítás)
12:30-13:30 Ebéd és szabadidő
13.30-14.30 Frissítő jógagyakorlatok
14:30-15:30 Kérdések megbeszélése, csoportok alkotásával
15:30-17:00 Kérdéseinkre válaszol Sri Vasudeva
17:00-18:30 Vacsora, szabadidő
18:30-20:00 Satsang Sri Vasudevával (közös éneklés)

Csütörtök, június 30.
7.00-8.45 A Sri Guru Gíta közös éneklése Sri Vasudevával, majd meditáció
8.45-9.15 Reggeli
9.15-10.00 Mantraéneklés
10.00-12.30 Workshop (tanítás)
12:30-13:30 Ebéd és szabadidő
13.30-14.30 Frissítő jógagyakorlatok
14:30-15:00 Közös mantra-éneklés
15:00-16.00 Kérdések megbeszélése, csoportok alkotásával
16:00-18:00 Kérdéseinkre válaszol Sri Vasudeva

Helyszín:

K11 Művészeti és Kulturális Központ
1075 Budapest Király u. 11.

További információk:

Cseri Eszter Viktória: +36 70 543 46 54
Huszár Anna Mária: +36 30 229 67 42

Amivel már most segíthetsz:

Megosztással, facebook-on vagy emailben eljuttatni azokhoz ezt az oldalt, akiknek szerinted ez most épp jókor jön. Ezt köszönjük!

Jelentkezés:

A rendezvény megvalósításához alábbi támogatásokat kérjük a résztvevőktől:

 • Teljes program, 2 nap, előjelentkezési kedvezménnyel (június. 10-ig befizetve): 17.500Ft
 • Teljes program,  2 nap (június. 11. után befizetve vagy a helyszínen): 19.500Ft
 • Teljes program kiemelt támogatása (ha megteheted, magasabb önzetlen támogatás vállalásával lehetővé teszed diákok, nyugdíjasok, vagy olyan rászorulók részvételét akik számára ez sorsfordító lehet): 5.000 / 10.000Ft / 15.000Ft / általad választott összeg.
 • Teljes program, diák (max. 26 évig) és nyugdíjas kedvezménnyel: 12.000Ft (ezt a kedvezményt csak korlátozott mértékben tudjuk felajánlani, annak függvényében, hogy június. 10-ig milyen mértékű támogatás gyűlik össze a rendezvényre)
 • Egy napi részvétel: 11.000Ft
 • Ezek a jegyek megvásárolhatóak Online vagy a rendezvény napjain a helyszínen.

ONLINE JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA.

 

Gyerekeknek 10 éves korig ingyenes a belépés. Kérjük a szülőket, hogy készüljenek arra az esetre, hogy nem lesz a gyerekeknek külön szék, hanem ölbe kell venni, vagy egy otthonról hozott kispárnára ülhetnek.

Amennyiben szeretnél részt venni a workshopon, de az anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé a teljes összeg megfizetését, kérlek írj nekünk az info@bluestarhungary.hu email címre. Ebben kérünk egy rövid indoklást, és azt, hogy mekkora adományt tudsz szánni erre, illetve hogy, miben tudsz esetleg segíteni nekünk a rendezvény szervezésében (pl. a terem berendezése, a végén összepakolás, közben adódó feladatok, profi fotózás, angol-magyar fordítás). Ezeket az igényeket egyedileg bíráljuk el.

A reggeli Guru Gíta közös éneklésére INGYENES a belépés. 

A rendezvényt 120 főre terveztük, a terem befogadóképessége alapján. A maximális létszám elérésekor lezárjuk a regisztrációt ezért igyekezz regisztrálni, vagy ha többen jöttök, akkor ezt jelezni és befizetni.

Ha részt szeretnél venni, akkor három módon jelentkezhetsz:

 1. Személyesen Budapesten a kétheti rendszerességgel, szombatonként szervezett ÖrömEst programunkon.
 2. Online, a weboldalunkon, ide kattintva.
 3. Jegyet vásárolsz a rendezvény napján a helyszínen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol értesíteni fogunk az eseménnyel kapcsolatban, és a további programjainkról.

A hírlevélre ide kattintva iratkozhatsz fel.

júl
1
pén
Szatszang Sri Vasudevával és a Kirtan Banddel @ K11 Művészeti és Kulturális Központ
júl 1 @ 18:00 – 20:00

Sri Vasudeva kétnapos elvonulásának első estjén szatszangot szervezünk, amelyen mantra dalokat éneklünk együtt.

A “szat” igazságot jelent, a “szang” pedig társaságot, vagyis a szatszang az Igazsággal való találkozástként fordítható.

A célja, hogy felébressze a természetes állapotunkat, hogy felfedezzük önMAGunkat, ráébredjünk, kik is vagyunk az identitásunkon túl.
Az éneklés segít, hogy rátalálj a Lelked hangjára. A közös mantraéneklés során, ha át tudod engedni magad a mantrák rezgésének, belső megnyílást, felszabadulást élhetsz át. Felszabadulnak az elfolytott érzelmi energiák, és a Guru ereje megtisztítja, átalakítja az összes negatív erőt, hatást.
“A mantrák hangjai szent szavak, szent hangok. Aktiválják a csakrákat. Amikor egy felébredett Mesterrel együtt énekled, a szavak ereje is felébred.” Sri Vasudeva

Az éneklést Sri Vasudeva fogja vezetni, és a Kirtan Band zenészei kísérik.

Várunk szeretettel a szatszangon július 1.-én, 18 órától!

Jelentkezés, ide kattintva!


Amennyiben van már jegyed a teljes jún.1-i workshopra Sri Vasudevával, azzal a szatszangon is részt vehetsz. Ha csak a szatszangon szeretnél részt venni, kérlek, te is járulj hozzá adományoddal a rendezvény költségeihez.


Hozzájárulás: 2700 Ft
Érkezés, regisztráció, előéneklés: 17:30-tól


Kezdés: 18:00
Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ,
1075 Budapest Király u. 11.

További információk, elérhetőségek:
Cseri Eszter Viktória: +36 70 543 46 54
Huszár Anna Mária: +36 30 229 67 42

A teljes kétnapos workshop programját, itt olvashatod.

júl
1
szo
Sri Vasudeva újra Budapesten @ K11 Művészeti és Kulturális Központ
júl 1 – júl 2 all-day

vasudeva 2016
Az idei elvonulás témája:
Emeld fel az illuzió fátylát – Útmutató a belső átalakuláshoz”.

Két teljes napot fogunk Sri Vasudeva tanítóval tölteni. Rendhagyó módon két részre osztjuk mindkét napot. A nap első felében előadás lesz, majd délután csoportokba szerveződünk és kérdéseket gyűjtünk össze az elhangzottak alapján, melyet Sri Vasudeva nagyon közvetlen módon válaszol meg. Itt a személyes kérdéseid is megfogalmazhatod! A részletes programot lefelé haladva olvashatod (vagy kattints ide).

Jegyeket online módon tudsz akár most rendelni ide kattinva.

Mire számíthatsz idén?

Sri Vasudeva megosztja velünk saját tapasztalatait, amelyeket páratlan és varázslatos belső utazása során megélt, és hozzásegíti a keresőt ahhoz, hogy a fegyelmezett lelki gyakorlatokról szóló tanítás révén felfedezze a saját spirituális ébredésének és kibontakozásának útját.

A tanításokra zenével fogunk ráhangolódni, amelynek színvonalát a Kirtan Band zenészei fogják biztosítani. Tavaly is őket hívtuk meg zenélni, és csodálatos hangulatot teremtettek.

Kiknek szól a két napos tanítás, miért pont Neked?

Tapasztalatok szerint találkozni egy megvilágosodott emberrel, rendkívül személyes, és sokszor meghitt élménnyé válik. Ehhez Sri Vasudeva közvetlensége, és baráti – majdhogynem atyai – jóindulata kellő garancia. Az elmúlt években Magyarországon töltött tanfolyamai sokunk életében hoztak jelentős változást, tisztulást, és rengeteg megértést úgy, hogy spirituális múltunk rendkívül szerteágazó. Sri Vasudeva keresők ezreit vezette számos elvonulás során, amelyek olyan témaköröket öleltek fel – a teljesség igénye nélkül -, mint az Energiatudatosság és az energia uralása, A Guru elv, Egy új világ megteremtése együtt, A valódi jóllét titkai, Fedezd fel határtalan Önvalódat, Emelkedés egy magasabb tudatosságba, Mesterré válás, Mesterré válás – a gyakorlatban.
Ez a workshop egy meghívás, hogy megtedd az utat a belső szabadsághoz. Sri Vasudeva, lépésről-lépésre, segít megtapasztalnod a feltétel nélküli szeretetet, és az önelfogadás békéjét és örömét.
A workshop alatt meg fogod tanulni, hogyan ébredj tudatára az elméd és érzelmeid működésének, és hogyan csatlakozz a benned lévő isteni minőséghez, amely minden lehetőség forrása.

Ha a mostani részletes programra és a részvétel feltételeire vagy kíváncsi, akkor tekerj lejjebb, vagy jelentkezz online. (Jegyeket a rendezvényen is tudsz majd venni.)

Egy személyes élmény:

’Fogalmam sincs, mit keresek itt. Mennyivel jobb lenne inkább aludni…’ – nézek körül türelmetlenül a körülöttem ülő éneklő, tapsoló tömegen. Vajon mikor érkezik már meg az állítólagos mester…?
Kisvártatva a tömeg mozgolódni kezd, éberen tekintgetnek egy irányba, majd egy szikár, magas férfi áll meg mellettem, hófehér ruhában. Ahogy finoman összeérinti kezeit a mellkasa előtt, tekintete végigfut a tömegen. Egy pillanatra találkozik a mi tekintetünk is.
Végtelen béke és szeretet sugárzik belőle, olyan, amilyet sosem tapasztaltam még azelőtt. Nem is csak az arca, az egész lénye mosolyog.  Abban a pillanatban megértettem, mit is keresek én itt. Nem volt több kérdésem, vagy kételyem.
Vannak dolgok, amiket azért tudunk, mert egyszerűen érezzük. Minden sejtünkkel.
Sri Vasudeva rendkívüli, mégis földi Jelenléte által segít megtapasztalni saját belső Valóságunkat, Végtelen Lényünket. Arra inspirál, hogy hallgass az igaz mesteredre – arra, aki benned lakozik. A régi, keleti hagyományokat, a mesterek ősi bölcsességét a mai kor emberének nyelvére fordítja le, és megmutatja az ajtókat, amelyen belépve Te is felfedezheted a Létezésed Forrását.

Tervezett program:

Szombat, július. 1.
7.00-8.45 A Sri Guru Gíta közös éneklése Sri Vasudevával, majd meditáció
8.45-9.15 Reggeli
09:15-10:00 Regisztráció (itt is be lehet kapcsolódni)
10.00-12.30 Workshop (tanítás)
12:30-13:30 Ebéd és szabadidő
13.30-14.30 Frissítő jógagyakorlatok
14:30-15:30 Kérdések megbeszélése, csoportok alkotásával
15:30-17:00 Kérdéseinkre válaszol Sri Vasudeva
17:00-18:30 Vacsora, szabadidő
18:30-20:00 Satsang Sri Vasudevával (közös éneklés)

Vasárnap, július 2.
7.00-8.45 A Sri Guru Gíta közös éneklése Sri Vasudevával, majd meditáció
8.45-9.15 Reggeli
9.15-10.00 Mantraéneklés
10.00-12.30 Workshop (tanítás)
12:30-13:30 Ebéd és szabadidő
13.30-14.30 Frissítő jógagyakorlatok
14:30-15:00 Közös mantra-éneklés
15:00-16.00 Kérdések megbeszélése, csoportok alkotásával
16:00-17:30 Kérdéseinkre válaszol Sri Vasudeva
17:30-19:00 Happy End – záró rész, elbúcsúzás

ONLINE JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA

Helyszín:

K11 Művészeti és Kulturális Központ
1075 Budapest Király u. 11.

További információk:

Cseri Eszter Viktória: +36 70 543 46 54
Huszár Anna Mária: +36 30 229 67 42

Amivel már most segíthetsz:

Megosztással, facebook-on vagy emailben eljuttatni azokhoz ezt az oldalt, akiknek szerinted ez most épp jókor jön. Ezt köszönjük!

Jelentkezés:

A rendezvény megvalósításához alábbi támogatásokat kérjük a résztvevőktől:

 • Teljes program, 2 nap, előjelentkezési kedvezménnyel (június. 10-ig befizetve): 17.500Ft
 • Teljes program,  2 nap (június. 11. után befizetve vagy a helyszínen): 19.500Ft
 • Teljes program kiemelt támogatása (ha megteheted, magasabb önzetlen támogatás vállalásával lehetővé teszed diákok, nyugdíjasok, vagy olyan rászorulók részvételét akik számára ez sorsfordító lehet): 5.000 / 10.000Ft / 15.000Ft / általad választott összeg.
 • Teljes program, diák (max. 26 évig) és nyugdíjas kedvezménnyel: 12.000Ft (ezt a kedvezményt csak korlátozott mértékben tudjuk felajánlani, annak függvényében, hogy június. 10-ig milyen mértékű támogatás gyűlik össze a rendezvényre)
 • Egy napi részvétel: 11.000Ft
 • Ezek a jegyek megvásárolhatóak Online vagy a rendezvény napjain a helyszínen.

ONLINE JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA

Gyerekeknek 10 éves korig ingyenes a belépés. Kérjük a szülőket, hogy készüljenek arra az esetre, hogy nem lesz a gyerekeknek külön szék, hanem ölbe kell venni, vagy egy otthonról hozott kispárnára ülhetnek.

Amennyiben szeretnél részt venni a workshopon, de az anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé a teljes összeg megfizetését, kérlek írj nekünk az info@bluestarhungary.hu email címre. Ebben kérünk egy rövid indoklást, és azt, hogy mekkora adományt tudsz szánni erre, illetve hogy, miben tudsz esetleg segíteni nekünk a rendezvény szervezésében (pl. a terem berendezése, a végén összepakolás, közben adódó feladatok, profi fotózás, angol-magyar fordítás). Ezeket az igényeket egyedileg bíráljuk el.

A reggeli Guru Gíta közös éneklésére INGYENES a belépés. 

A rendezvényt 120 főre terveztük, a terem befogadóképessége alapján. A maximális létszám elérésekor lezárjuk a regisztrációt ezért igyekezz regisztrálni, vagy ha többen jöttök, akkor ezt jelezni és befizetni.

Ha részt szeretnél venni, akkor három módon jelentkezhetsz:

 1. Személyesen Budapesten a kétheti rendszerességgel, szombatonként szervezett ÖrömEst programunkon. Arra szeretnénk kérni, hogy az online jelentkezési lapot ebben az esetben is töltsd ki, és a személyes befizetés lehetőségét pedig előzetesen egyeztesd telefonon. Cseri Eszter Viktória: +36 70 543 46 54
 2. Online, a weboldalunkon, ide kattintva.
 3. Jegyet vásárolsz a rendezvény napján a helyszínen. Ez esetben is előzetesen érdeklődj, hogy van-e még hely.

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol értesíteni fogunk az eseménnyel kapcsolatban, és a további programjainkról.

A hírlevélre ide kattintva iratkozhatsz fel.

aug
26
szo
Szatszang Augusztus 26-án
aug 26 @ 18:00 – 20:30

Sziasztok!

Augusztus 26.-án ismét Szatszang! Gyertek, énekeljünk együtt, hagyjuk hogy a zene és a hangok megnyissák szívünket, és elérjék lelkünket.

Kirtanokat és lélekdallamokat fogunk énekelni együtt. A közösségben való éneklésnek fantasztikus ereje van, amely az egész bolygó rezgésére kihat.

Érkezzünk meg együtt oda ahonnan soha el sem távolodtunk

Guruji is bejelentkezik majd skypon, és meghallgatjuk egyik tanítását is, amiről utána lehet kérdezni őt személyesen is.

Áldott Napokat addíg is! Kérlek osszátok meg az eseményt amennyiben tehetitek, hogy időben érkezzen meg mindenkihez.

Adományokat szeretettel fogadunk, így a hely szellemét is támogatjuk terembérlet formájában.

Szeretettel Várunk Benneteket
Mahesh

Helyszín:

Darshan Jógastúdió

Szófia utca 15. fsz.1. 22-es kapucsengő
szept
30
szo
Szatszang Örömest – Blue Star 2017. szeptember 30. 19 óra
szept 30 @ 19:00 – 21:00

Sziasztok,

Szeptember 30.án ismét várunk benneteket szeretettel egy közös éneklésre, együttlétre.

A szokásos Kirtan mellett számíthattok Meditációra, és Guruji bejelentkezésére is.

A kezdés kicsit csúszik mivel a termet most csak később tudjuk elfoglalni, reméljük így is sokan el tudtok majd jönni, együtt emelkedni, fényesedni.

Szép napokat és áldás addig is

Sok szeretettel
Mahesh

Szatszang Örömest – Blue Star 2017. szeptember 30. 19 óra
szept 30 @ 19:00 – 21:00

Sziasztok,

Szeptember 30.án ismét várunk benneteket szeretettel egy közös éneklésre, együttlétre.

A szokásos Kirtan mellett számíthattok Meditációra, és Guruji bejelentkezésére is.

A kezdés kicsit csúszik mivel a termet most csak később tudjuk elfoglalni, reméljük így is sokan el tudtok majd jönni, együtt emelkedni, fényesedni.

Szép napokat és áldás addig is

Sok szeretettel
Mahesh

okt
14
szo
Szatszang Örömest – Blue Star 2017 október 14. 20 óra
okt 14 @ 20:00 – 22:00
Szatszang Örömest - Blue Star 2017 október 14. 20 óra @ Budapest | Magyarország

mahes

Sziasztok Kedves Lelkek,

Szeretettel várunk benneteket ismét Szatszangra október 14.én.

A szokásos kirtan éneklések mellet Guruji (Sri Vasudeva) egyik vezetett meditációját is meghallgatjuk, meditálunk. Ezután Ő skypon be fog jelentkezni, és kérdezhettek tőle.

Gyertek, merüljünk el együtt eredendő lényünk csendjében, örömében, szeretetében.

Áldott Napokat addíg is
Mahesh

Adományokat szeretettel fogadunk.

okt
28
szo
Szatszang , Örömest – Blue Star október 28. szombat 18,30-kor @ Darshan Jógastúdió
okt 28 @ 18:30 – 20:30

mahes

Sziasztok Kedves Lelkek!

Szeretettel várunk benneteket, hogy újra létrehozzuk azt a meghitt teret amelyben megtapasztalhatjuk lényünk magját.

Bár egyedül is meg lehet ezt tenni, a közösség ereje fantasztikus, ha ugyanaz a cél.

Gyertek, énekeljünk, meditáljunk együtt. Sri Vasudeva (Guruji) is be fog jelentkezni skypon, akitől kérdezhettek is csakrákról energiákról, vagy egyszerűen csak arról amiről szeretnétek :)

Egy megvilágosodott tanító jelenléte még skypon keresztül is lenyűgöző…szóval ha érzed a hívást, akkor ott a helyed.

A helyszín támogatására az esemény adományos.

Várunk benneteket sok szeretettel
Mahesh

nov
25
szo
Szatszang – Örömzene, Örömest @ Darshan Jógastúdió
nov 25 @ 18:30 – 20:30

kirtan

 

Sziasztok Örömteli Létezők,

szeretettel várunk benneteket november 25-én ismét a létezés közös ünneplésére.

A hagyományos kirtanok mellett szabadra engedjünk lényünk alapvető kreatív energiáit is, hogy közösen alkossunk valamit a térben. Azaz hagyjuk megjelenni rajtunk keresztül.

Mariann és én(Mahesh ;)) biztosan ott leszünk, és ez alkalommal vendégeink is lesznek, az asztrállényeken kívül :) velünk lesz Nirmala és Viktor is a Kirtan bandből, ha lehetőségeik engedik. Mindenképpen tervezik, de mivel Nirmala főállású anyuka, ki tudja mit hoz az élet. Remélem Viktor barátunknak is úgy alakítja az útját a teremtő, hogy velünk tud tartani. Micsoda meglepi ez, bármi lehet :)

És természetesen titeket is várunk hangotokkal, és legszebb hangszeretekkel a lelketekkel együtt. Ha érzed a hívást gyere, és oszd meg kedves barátaiddal is.

Az este adományos, de mivel a terembérletet fedeznünk kell, illetve a pénz is csak egy energia, az ajánlott felajánlás 1000 Ft.

Nagy nagy ölelés, és örömteli létet addig is

M&M