Satsang Sri Vasudeva-val, 2012 szeptember 22, szombat

Namaskar mindenkinek, 

Az itt következő Satsang Gurujival a Trinidadi-i Blue Star Centerben 2012

szeptember 22.-én, szombaton volt megtartva

Mindenkit üdvözöltek. Anandi bevezette az érkezőket a nyitó mantrába és köszöntötte őket Guruji megbízásából. Mindenkit bevont az éneklésbe, így egy csodálatos energiateret hozott létre Guruji érkezésére. Ezután Guruji szeretettel köszöntött mindenkit, ezeket mondván:

Köszöntés

“Mindenkit üdvözlök a Szatszangon; Úgy szeretnélek Titeket üdvözölni, ahogyan mindig látlak Benneteket, mint az Isten megtestesüléseit. Köszönöm mindnyájatoknak, akik csatlakoztok, e csodálatos atmoszféra közös megteremtéséhez.

Te egy Lélek vagy az Emberi Tapasztalásban

Szenteljünk csak egy pillanatot az emberi tapasztalásban létező Lélektudatosságnak.  Valójában akkor kapod a legtöbbet a Szatszangon,ha emberi tapasztalásodban megtartod a  lélektudatosságodat. Ezt nem tanult tudásként mondom nektek; ezt a saját tudatosságom felismerése alapján mondom nektek. A spirituális felébredés tudata ez, a spirituális tapasztalat tudata ez. Te LÉLEK vagy, nem egy emberi test. A te emberi tested lehetőségei korlátozottak, de a lelkedé határtalan. Hihetetlen hatalmad van az értelmed felett, de ennek még nem vagy tudatában, te most még szenvedsz az elmédtől. Azzal az erövel rendelkezel, hogy szeretetet, és pozitív energiát tudsz fejleszteni akaratoddal, de te ezt elfelejtetted. Képes vagy az Univerzum összes tudását érzékelve használni, de te azt hiszed, hogy ezt nem tudod megtenni. Fantasztikus ez, nem? Minden, amit csak kívánni tudunk, már itt van bennünk, de mi nem tudjuk, nem látjuk azt.

Dehát hol élünk mi tulajdonképpen? Illúzióban! Nem vagyunk képesek látni azt, ami pontosan előttünk van.

Mi a Lélektudatosság energiáját egymástól kapjuk

Nemcsak emlékeztetni akarlak Titeket, hanem  meg szeretném  osztani  veletek ezt a tapasztalatomat. Nemcsak emlékeztni akarlak  titeket a lélektudatosságotokra, hanem az én lélektudatosságom tapasztalatát szeretném megosztani veletek. Miért? Mert az emberi tapasztalat csodája olyan, hogy mi ezt egymástól vesszük át. Ismered ezt a saját, személyes tapasztalatodból. Ha pozitív emberekkel vagy körülvéve, akkor könnyebb pozitívnak lenned, ha olyan emberekkel vagy körülvéve, akik szeretetteljesek, azokat könnyebb szeretni. Hogy létezik ez? Ez az energia-átvitel; ez az energiahullámzás. Egymás mellett ülve befolyásoljátok egymást energetikailag. Ha tudatodban emelkedettebb vagy, akkor a körülötted lévő emberek is könnyebben tapasztalhatják az emelkedést. Képesek vagyunk egymást pozitívan emelni és harmonizálni.

Légy Pozitív és a Pozitívat fogod vonzani

Amint lelked tudatát egyre jobban fejleszted, idővel képes leszel az összes energiákat érezni a térben. Csak hallgass bele a tudatosságodba. Ez nagyon hasonlít arra, mikor a rádiót hallgatod. Kifogod a megfelelő hullámhosszt, és már meg is találtad a megfelelő állomás. Hasonló az emberi tudatosság is. Belehallgatsz a szeretetbe és a pozitív energiákba, és elcsíped azokat. És ha negatív energiákba hallgatunk bele, akkor azokat is el kapjuk. Ezért van az, hogy ha annyira fókuszálsz egy negatív dologra magad körül, mit fogsz elkapni? Melyikre kell inkább fókuszálnod? A logika egyszerű. Légy pozitív és akkor a pozitívat vonzod. Ha a negatívat öleled magadhoz, így azt fogod bevonzani. Ha esik, s te úgy látod, hogy szakad az eső, tudvalevő, hogy a negatívat ragadod meg. Természetesen ez relatív, mivel néha szükség van az esőre.

Lásd meg a Lélek Tapasztalatainak Gazdagságát

Tisztelettel és örömmel köszöntelek Titeket, nem csupán mint emberi lényeket, hanem –  az életútjukon átutazó lelkeket, az úton szerzett tapasztalataikkal.

Szeretek minden emberi lénnyel találkozni, szemükön át lelkükbe nézve, figyelve hangjukat egy másik térből, s látni a lélektapasztalatok gazdagságát. Ti hogy tudtok úgy találkozni egy  másik emberrel, hogy nem csodáljátok a tapasztalatait és  történeteit?  Hogy, hogy ezt nem tudjátok?

Ha nem üdvözöltelek benneteket formálisan – akik a videóközvetítés útján figyeltek -   ez  azért van, mert úgy érzékelem, hogy ti itt vagytok. De most tudnotok kell, hogy ebbe ti is beletartoztok.

Mivel a lelketek tudatosan itt van, ti itt vagytok, és mi ott vagyunk veletek. Fizikai távolság nincs a tudatosságban.

Béke és Szeretet – már Benned vannak

A Béke már benned van. Tőled függ, hogy ezt felismered, látod, felfeded, ez már benned van. A békét nem kell megszerezned, csupán fel kell ismerned. Nem kell a szeretetet sem megszerezned, ez már ott van benned, csak engedd, hogy áradjon.

Maradj Pozitív, Maradj Szeretetteljes, Maradj Ítéletmentes, Maradj gyermeteg, és Maradj a Lélektudatosság

Ítéletmentesnek lenni – ez a lélektudatosságod természete. Mivel emberi formába születtél, elveszítetted az ítéletmentes lényednek ezt a természetes minőségét. Figyeld a gyermekeket, hogyan nőnek fel, és látni fogod ezt. Amint felnőttekké váltunk, és a társadalom ‘beprogramozott’, ezt követően osztályozunk, és kategóriákban gondolkodunk.

Vissza tudunk térni a gyermeki tudatossághoz, amely mindig ott van, és mindenkiben a jót látja, és hisz egy békés, szerető, harmonikus világ ideáljában? Vissza tudunk térni hozzá? Ez az, ahogyan én élek.

Nem számít, hogy hogyan jössz hozzám, és mennyi nyomorúságot látsz, én mindig meg mutatom, vagy figyelmedet arra az ablakra irányítom, ahol fény van. Mert ahol sötétség van, ott mindig van fény is. A dualitás világában a fény és a sötétség együtt léteznek. Ahol az egyik van, ott biztosan meg van a másik is. Ahol szenvedés, nyomorúság van, ott a kegyelem is nagyon közel van. Ahol szomorúság van, ott a boldogság is nagyon közel van.

Egy nagy feladat számotokra manapság, hogy pozitívak legyetek, hogy maradjatok szeretetteljesek és ítéletmentesek, maradjatok gyermetegek és legyetek a lélektudatosság! Hagy inspiráljalak Titeket. Ha figyelsz az emberi szemeden keresztül, a lelkeddel látsz, nem csak úgy, mint egy emberi test. Fogadd el az emberi érzéseket, amik vannak, de tudd, hogy Te több vagy, mint az emberi érzések, neked spirituális érzéseid vannak. Ezek a spirituális érzések az Isteni-hez kapcsolódnak. A lelkünk isteni. A lelkünk halhatatlan, és a lelkünk örökké boldog és szabad.

‘Om’ a legősibb hang

Énekelj te is velem, amikor az ‘Om’ mantrát énekeljük.”Az ‘Om’ az ősi, az öseredeti hang. Az ‘Om’- nak olyan ereje van, hogy harmonizálja az energiákat és felébreszti a lélektudatosságot. Hagyjuk az ‘Om’ot vibrálni a tudatunkban, a testünkben, elménkben, érzelmi lényünkben, a térben, az Univerzumban. Hagyd, hogy az ‘Om’ rezegjen lényetekben”.

Guruji vezetésével mindenki együtt énekelte a lassú ‘Om’-ot. Az éneklés után Guruji ezt mondta: “Amikor énekelek, lelkemből hívom elő a szeretet hullámait, a béke hullámait, az öröm hullámait. Ezt saját lényemből generálom. A hangok csak médiumok, de ha énekelsz, ha tapsolsz, – figyelj, – és ahogy hallgatod és figyeled, csak nézd, mi történik benned, nézd, hogy milyen energiák hatnak rád”.

‘Om Shivai . . .’

Ez egy mantra, ‘Om Shivai, Hari Om Shivai’. Shiva az az erő, mely tisztít és felszabadít.”

 

Guruji az “Om Shivai…” együtt éneklése után így folytatta:

 

Mi a Mantra célja?

 

“Mi a célja egy mantrának? Miért ismételjük azt? A mantra szabaddá teszi a tudatot. Mitől szabadítjuk meg tudatunkat? A szükségtelen gondolkodástól! A legboldogabb állapot, melyet a tudatodban megtapasztalhatsz, az a gondolatokon túl van. Abban a pillanatban, amikor gondolkodni kezdesz, bekorlátozod magadat. Ha Istenre gondolsz, akkor Istent egy gondolatba helyezed.

Hogyan Tapasztalod meg Azt, ami Végtelen?

Hogyan tudod megtapasztalni Azt, ami Végtelen, ami a gondolaton túl van? Hogyan tudod megtapasztalni Azt, ami Végtelen és a gondolaton túli? Mondd! Gondolatban és gondolat által; bármilyen gondolatod is van Istenről, az nem lehet Isten. Bármilyen elképzelésed van Istenről, az csak egy szimbólum. Ha látsz egy gyönyörű képet a mézről, mit jelent az számodra? Tudnád azt mondani, hogy tudod, hogy milyen a méz? Ha látsz szavakat, leírva a mézről, vagy melyek elmagyarázzák, hogy mi a méz, fogod-e ismerni a mézet? De ha nincsenek szavaid vagy képeid a mézről, de te megkóstoltad azt, akkor fogod ismerni a mézet?

Használunk szavakat és szimbólumokat, hogy megbeszéljük egymással tapasztalatainkat. De hogyan tudjuk tapasztalatainkat egymásnak átadni? Mi tudjuk inspirálni egymást, hogy mindenki szerezze meg a saját tapasztalatait. Hogyan is tudjuk elvárni, hogy a Végtelen egy gondolatban megtapasztalható legyen?

Mi a Gondolaton Túl Létezünk

A Biblia azt mondja: ‘Légy csendben és tudd, hogy Én vagyok az Isten’, miért mondja ezt a Biblia? ‘Légy csendben és tudd, hogy Én vagyok Isten’. Légy csendben! Légy csendben! Az elme csendességére van szükség. A gondolatoktól való megszabadulás elengedhetetlen. Mi tudunk a gondolaton túl létezni.

Abban a pillanatban, amikor elmédet lecsöndesíted, a gondolatok minden lehetősége megnyílik számodra, bármelyik gondolattal foglalkozhatsz. Az elcsöndesedett elmében megvan minden gondolatnak a lehetősége, ha az elme nyitott. Bármelyik gondolatba beleélheted magad. Minden gondolatnak a lehetősége ott van számodra. Hát nem egy csodálatos tér ez?

Még, ha egy gondolattal el is vagy foglalva, nagyon jó, ha az elmédet nyitva tudod tartani, hogy tudd, hogy mindig egy sor más gondolat lehetősége is ott van. Egy csöndes elme, egy nyitott elme tud csak kreatív lenni, mely megannyi lehetőséget lát. A pillanat, amikor elmédet csendessé és befogadóvá teszed, csak akkor lehet elméd nyitott más lehetőségek iránt.

Ha az istenire gondolsz, jobb, ha megtisztítod elmédet, és azt mondod, hogy ‘Nem tudok semmit’. ‘Tantra Mantra Pooja Nahi Jaanu’, Nem tudok egyetlen tantrát, nem tudok egyetlen mantrát, ‘Mei Tu Kavala Tumako Hi Maanu’ Még azt sem tudom, hogy kell pooja-t csinálni, mindent amit tudok és hiszek, az Benned van. ‘Prabhuji Daya Karo’, könyörülj meg rajtam, ‘Mename Aana Baso’, gyere és költözz belém.

 

A Mantra fel tudja Szabadítani a Tudatot; meg tudja Szabadítani a Gondolatoktól

 

Szükségünk van a tapasztalatra. Amikor az ‘Om Shivai’-t énekelve figyeljük az elmét, és közben megkérdezzük, hogy ‘mi ez a hely, ahol énekelek, mi rejlik ebben a térben’? És amint alaposan figyelsz, látod, hogy ebben a térben béke van, hihetetlen békesség van ott. Ha a nyitott elme végtelen lehetőségeinek egyetlen gondolatát tartod meg, akkor erőteljes koncentráció fejlődik benned. Olyan sok gondolatot tudunk létrehozni egyetlen pillanat alatt.

Tehát egy mantra a fogékony elmét, képes megnyitni arra, hogy megtapasztalhassa a legmélyebb békét.

Akármikor énekelek, vagy egy mantrát ismétlek, arra az óriási térre gondolok, mely ezek mögött van. ‘Om Shivai, Om Shivai, Om Shivai’, hallom a mantrát, mely egy termékeny hang. Szeretem ezt a hangot. ‘Om Shivai, Om Shivai, Om Shivai’, a tudatban a másfajta lehetőségeknek egy óriási tere van jelen. ‘Om Shivai, Om Shivai’, és ott béke van, ez egy békével telített tér. Ha én ezt ‘Om Shivai, Om Shivai, Om Shivai’ szeretettel mondom (lágy hangon) és elcsöndesedem, ott béke és szeretet van. A mantra a béke és szeretet állapotába hoz, ahol „gondolat-nélküli” vagyok. Gondolatoktól mentes vagyok.

A Mantra felszabadíthatja a tudatot, gondolatmentessé teszi. Te egy gondolatot tartasz az elmédben, hagyd azt elmenni, s felszabadítod a tudatodat. Mi van a tudatban? Végtelen béke, végtelen szeretet, végtelen lehetőségek és végtelen sok tudás. Most ezek mind benned vannak, s ez az, ahol az Isteni van benned. Az Isteni, az a végtelen lehetőségek Forrása, minden szeretet, és minden béke Forrása.

Ha az Istenit keresed, legjobb, ha magadban, belül keresed, a csendes elmében, a fogékony elmében, a nyitott elmében.

‘Shivoham, Shivoham, Satchitdanandoham’

Gyertek velem a tudatosságba történő utazásra a ‘Shivoham, Shivoham, Satchitdanandoham’ éneklésével, mely azt jelenti, hogy “én isteni vagyok, az én belső lényem isteni, a belső lényem boldog és isteni.”

Guruji vezetésével befejeztük a „Shivoham, Shivoham…” éneklését, aztán így folytatta:

“Tudod,  hogy mit mondasz?, azt mondod, hogy isteni vagy, te nem az emberi test vagy. ‘Ham’ azt jelenti, hogy Te, és ‘Shiva’, –  az Istenit jelenti. Te azt mondod, te isteni vagy, a lényem isteni. Azt mondod, hogy te az örök, boldog tudatosság vagy . . . Megerősíted létezésedet a testen kívül.”

Mi az Emberi Testen Túl Létezünk

Csak mondom, hogy Te nem születtél, és nem fogsz meghalni. Ez az emberi teremtmény születik (testére mutat), de a lélek az, mely az emberi szemen keresztül néz ki,  a lélek az, mely ezekkel az emberi kezekkel érint, a lélek az, mely az emberi agyban gondolkodik. Én tudok gondolkodni az agyamon kívül is, de mikor a testben vagyok, szükségem  van az agyra, hogy gondolkodni tudjak. Ha kívül vagyok a testemen, tökéletesen gondolkodom az agyam nélkül. Hét csakra van bennem, az energiatestemben, s amikor kijövök a testemböl,akkor itt vannak a csakráim; a szeretet csakrája, a szavak nélküli kommunikáció csakrája, a gondolkodás csakrája, a csakra, mely mindennel összeköt, mindenhez kapcsolódik. És a legalsó csakra, erre nem volna olyan nagy szükségem, mert nincs testem. Ha kijövök a testemböl, akkor az alsó csakrákra nincs szükségem. De ezek ott vannak arra az esetre, ha visszajövök a testbe. Elképesztő, nem? . . . hogy létezem a testen túl is.

Mi tudjuk érzékelni a csakrákat a testben; az a mi kvantum lényünk. Energiát tudunk áramoltatni ezekből a csakrákból, noha a testünkben vagyunk. Bámulatos ez, úgy-e? Én látok az emberi szemeimen keresztül; tudok energiát kiáramoltatni a lélektudatosságomból az emberi szemeimen keresztül. Ezt Ti is tudjátok.

Megtölthetjük ezt a helyet szeretettel a kvantum mezőből, egyszerűen a szívközpontból. A szívközpontot melegnek, és energikusnak érzem, és energiákat sugárzok ebből a centrumból a testemen kívülre. Ha a testemen kívül vagyok, akkor is sugárzom  az energiát. A test született, de én nem. Én az egyén, aki ebben a testben létezem, nem születtem, és nem is fogok meghalni. A test szétbomlik, ez egy burok, befed. Ez az öltözékünk. Én nem tudok meghalni. A test megöregszik, de én nem. Én kortalan vagyok. Ez a szabadság tudatossága.

Amikor egy ilyen lelkileg áldott állapotba kerülök, akkor a felső csakráim és az agyam izgalmi állapotba kerülnek, stimulálódnak, és az egész fizikai testem érzi ezt az áldott állapotot. A lélek mámorító öröme valóban csodálatos érzés a test számára. Vannak, akik ismerik a koronacsakra szimbólumát, mely egy lefelé fordított lótuszvirág ezer virágszirommal, s melyből ömlik a nektár az egész testre. Így amikor az elméd felső csakráiba kerülsz, az energiák olyan csodálatosak, valóban szakadatlanul ontják a testre a mámorító energiákat. Emberi gyönyöröket nem lehet ehhez hasonlítani, azok a jelentéktelenségig halványulnak, ezek nem hasonlíthatóak az isteni mámoros örömérzéshez. De mi ezt az elménkben meg tudjuk teremteni. Ez az, amit a szatszang kínál nektek, ha igazán befogadóak vagytok.

Tartsatok velem egy meditációban a belső térbe. Hagy vezesselek Titeket a belső térbe, tapasztaljátok meg a tudatosságot a testen túl. Részegítsük meg elménket egy másik térből. Az én fejem már mámoros; hagy osszam ezt meg veletek. Nem kell hozzá kábítószer.

Meditáció

“Figyelj a belső térre. Figyeld a lélegzetedet nagyon alaposan, a lélegzet egy kulcs a testen kívüli lényünk energiáinak megtapasztalásához. Csak lélegezz ki lassan és teljesen, és lélegezz be lassan és mélyen, s csak figyeld, hogy mit érzel.

Hagy menjenek a gondolatok. Azok, akik stresszelnek, hogy ‘oda’ kerüljenek, ne tegyék, lazítsanak. Lélegezd ki a felesleges gondolatokat, és tartsd tisztán a tudatodat. Mehetünk tovább. Semmiért se aggódj, az Univerzum gondoskodik rólad, odavisz téged és vigyáz rád. Csak tovább. Lélegezz be lassan és mélyen, összpontosíts a békére, erre a térre, mely már benned van. Figyelj, s hagyd áramlani a lélegzésed egy természetes, és kényelmes ritmusban. Találd meg a számodra kényelmes ritmust. Lélegezz ki lassan és kényelmesen, állj meg egy pillanatra, lélegezz be lassan és mélyen, tarts egy pillanatnyi szünetet, és tartsd a ritmust tovább.

Figyeld a tudatosság terét. A test lélegzik, de a lelked az energiákat tapasztalja. Figyelj. Figyelj az agyadhoz kapcsolódó gerincoszlopra, ez az, ahol a lelked energiaközpontjai vannak. Figyeljétek ezt a helyet, mennyire boldog!

Akik agya energiával van  feltöltve, fókuszáljanak a harmadik szemre, a harmadik szem közepére, és lélegezzenek be az agyba, megtapasztalják, hogy az agy sokkal energizáltabb lesz. Azok, akik a szerető érzésre akarnak fókuszálni, összpontosítsanak a mellkas területére; nyisd meg a mellkasod a szerető lénynek. Azok, akik testileg fáradtak, lélegezzenek a köldök területébe és a test újratöltekezik az energiateredből, a kvantum teredből. Azok, akik imádkoznának, imádkozhatnak a térben. És azok, akik úgy érzik, hogy mantrát ismételgetnének a térben, tegyék ezt. A tér vezetni fog titeket. Ott a vezető, bennetek. Ott a Guru, bennetek. Az Isten bennetek van, mint Vezető. Vannak más dimenziókban is vezetők, akik támogatnak titeket.

Ez egy szent tér. Ez az a tér, ahol ti az istenivel kapcsolódtok. Ez az, ahol az istenitől kapjátok az irányítást és inspirációt, amint gondolatok  jelennek meg a lelkedben; ez maga az intuitív bölcsesség. Figyelj a térben és légy nyitott. Az isteni szeret téged, az isteni azt akarja, hogy maradj vele kapcsolatban, és az isteni vezetni akar téged.

Figyeld a teret, ez nem egy üres tér, ezt betölti az isteni jelenlét. Figyeld a teret, ez visz téged, ez tart téged. Az Isteni tart téged, hordoz, megnyugtat, energizál téged. Figyeld. Működj vele együtt!

Figyeld a tudatosságot gondosan. Ez veled van, ha lehetővé teszed neki. Ez a tér állandóan veled van. Engedd meg magadnak, hogy bekerülj oda ma este, mert ez a tér veled van, mindig. Tartsd meg ezt a teret a tudatodban, az emlékezetedben. Tartsd meg, hogy emlékezz, ha kikerülsz belőle, hogy ez ott van belül, ez a te valóságod, ez a lényeged. Ezért mondjuk, hogy ‘Isten mindig veled van’, ez a tér mindig veled van.”

Guruji ezt a csodálatosan boldog és békés meditációt az ‘Om’ zengetésével fejezte be.

 

‘Twameva Maataa Chapitaa Twameva…’

 

“Szatszangunkat a ‘Twameva Maataa…’ csodálatos mantrával fejezzük be, mely azt jelenti, hogy: Istenem, Te vagy Anyám és Apám, Te vagy a családom és Barátom, Te vagy a Tudásom és Gazdagságom, Te vagy számomra Minden. Lefordíthatod ezt úgy is, hogy Istenem, Téged látlak a szüleimben, Téged látlak a családomban, Téged látlak a barátomban, Téged látlak a gazdagságomban, Téged látlak a tudásomban, és Téged látlak Mindenben. Hát nem egy csodálatos vízió ez? Lásd, hogy Isten a Forrása mindennek, Ő van jelen Mindenben és felelős mindenért. Nem volna megnyugtató, ha tudjuk, hogy Isten mindenütt támogat minket?”

Guruji folytatta a csodálatos mantrát ‘Twameva Maataa Chapitaa Twameva, Twameva Bandhu Chasakhaa Twameva, Twameva Vidyaa Dravinam Twameva, Twameva Sarvam Mama Devada’.

 

‘Tartson Téged Isten a tenyerében’

 

Guruji végigmondta az írországi áldásokat, “A mai estén egy írországi áldással szeretnék elköszönni tőletek, kérve Istent, hogy tartson Titeket  tenyerében.” Ezután a következőkkel fejezte be:

 

Ne felejtsétek el – ‘Légy csendben, és akkor tudd, hogy én vagyok Isten’

 

“Köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos Szatszangot, remélem, hogy ti is ugyanúgy élveztétek, mint én, és hogy a ‘Shivoham Shivoham Satchidanandoham’ inspirált Titeket, hogy én vagyok az Isteni. Ne felejtsétek, ‘Légy csendben, és akkor tudd, hogy én vagyok Isten.’ Ne felejtsétek, hogy Isten mindig veletek van. Emlékezzetek erre . . . csak, ha elfelejtenétek…. Köszönöm Nektek nagyon, Namaskar.”

 

Közlemények:

 

  1. Guruji Reggeli Beszéde és Meditáció Szombatonként és Keddenként reggel 6.15-től 6.45-ig (Trinidadi idő szerint)
  2. Gyógyító-kör összejövetel Gurujival minden szerdán délután 6.30-tól 7.30-ig. Ezt a Yoga-Teremben tartjuk – élőadás (közvetítés). Mindenkit szeretettel várunk.
  3. Satsang Október 13-án szombaton a Blue Star Központban Claxton Bay, Kezdés délután 6.00-kor.
  4. Karácsonyi Blue Star Koncert a Blue Star Központbban Claxton Bay-en lesz 2012 December 8-án. Jegyek a Blue Star Irodában, Claxton Bayben kapható További információk: 659-0440 telefonszámon
Kategória: Szatszang

Upcoming Events

There are no upcoming events.

Idézet

Ha negatív személlyel találkozunk, a felszíne mögé kell látnunk. Ahogy az aranybányász szakértelme észreveszi az arany kis ragyogását a szennyező tömeg mögött.
-Sri Vasudeva